Fylkesmesterskapet 2006

Det tredje fylkesmesterskapet i golf vart arrangert sist helg, denne gangen i Lærdal. Arrangørene gjennomført et prikkfritt arrangement i tilnærmet oppholdsvær.  Som ved de tidligere mesterskapene var det spillerne med hjemmebane som dominerte på resultatlistene. Av de tilreisende var det spillerne fra Selje som hevda seg best med to klasseseiere og to andreplasser.

6 damer deltok, noe som er ny rekord. Best var junioren Johanne Gjesdal Mo, Lærdal med 89 slag med Elisabeth Inselseth, Selje på andreplass med 92 slag. Det holdt til seier i seniorklassen foran Anne-Marie Dahl, Selje med 95 slag.

Herreklassen talte i alt 21 spillere. Ole Kristian Øren og Per Åke Evjestad, begge fra Lærdal endte på 71 slag. Førstnevnte avgjorde det hele på tredje omspillshull.

Best fra Selje var Petter Bortne og junioren Sigmund Bjørgan, begge med 77 slag, noe som holdt til delt fjerdeplass. Sigmund måtte ut i omspill om seireren i juniorklassen mot Ole Mo Hiller, Lærdal, men tapte med knappest mulig margin. I juniorklassen deltok 7 spillere og det er en gledelig økning fra tidligere

I klassen herrer senior gikk seieren i år som i fjor til Reinhart Halsør, Selje med 79 slag. Trond Inselseth også fra Selje gikk på 86 slag og måtte med det ta til takke med en plass litt lenger nede på resutatlisten denne gang.

 


Fire glade vinnere Ole Mo Hiller, Olekristian Øren,
Johanne Gjesdal Mo ,alle fra Lærdal samt Reinhart
Halsør, Selje. Vinner i dame senior Elisabeth
Inselseth var ikkje til stades.


Sigmund Bjørgan mottar premien for 2.plass i
juniorklasssa

 

 

 

 
Spente tilskuere følger omspillet i herrreklassen


Fylkesmester Ole Kristian Øren setter
den avgjerande putten


Turneringsleder Hennig Greve Lem gratulerer Reinhart
Halsør med seieren i seniorklassa